دسته محصولات : PH متر و اسید سنج قلمی و پرتابل (قابل حمل)
اسید سنج شیر و اسید سنج لبنیات و مواد غذایی هانا HANNA HI99161 ، با داشتن ویژگی هایی چون ضدآب بودن و داشتن بدنه مستحکم، کالیبراسیون در دو نقطه و اندازه گیری دما بر حسب درجه سانتیگراد و فارنهایت، به گزینه مطلوبی برای اندازه گیری pH شیر و pH لبنیات تبدیل شده است. الکترود این اسید سنج شیر و اسید سنج لبنیات دارای سری مخروطی است که برای غذاهای نیمه جامد از قبیل گوشت، انواع پنیر، خامه ، سس ها، ادویه جات، مرباها، ژله، خمیر نان، بستنی و برنج جهت اندازه گیری اسیدیته بسیار مناسب است.
- اسید سنج شیر و اسید سنج لبنیات به صورت اختصاصی با پراب مخروطی شکل دولایه و محکم
- دارای الکترود ویژه با دقت بیشتر و طول عمر بالاتر
- پرتابل و قابل حمل با وزن کم و کاربری ساده
- قابلیت کالیبره شدن در دو نقطه
- اندازه گیری همزمان دما علاوه بر اسیدیته
- طراحی ویژه پروب برای سنجش اسیدیته مواد غذایی، pH شیر و pH لبنیات
- وجود سنسور حساس در الکترود pH متر برای اندازه گیری دقیق و همزمان اسیدیته - دما
- وجود یک تقویت کننده داخلی درون پراب دستگاه جهت جلوگیری از نویزها و تداخلات الکتریکی
- اندازه گیری همزمان دما در کنار pH در دو حالت درجه سانتیگراد و فارنهایت
- دارای پوشش محافظتی با IP کد 67
تجهیزات همراه:
- پراب مخصوص اندازه گیری pH/دما، با سر مخروطی و نویزگیر داخلی به همراه کابل یک متری
- ساشه بافر درpH های 4 تا 7
- محلول تنظیف الکترود
- جعبه حمل با دوام و مستحکم
مشخصات فنی:
- محدوده اندازه گیری pH : 2- تا 16
- بزرگنمایی pH: 0/01
- دقت اندازه گیری pH: 0/02 ± pH
- محدوده اندازه گیری دما: 5- تا 105 درجه سانتیگراد
- بزرگنمایی دما: 0/1 درجه سانتیگراد
- دقت اندازه گیری دما: 0/5 ± درجه سانتیگراد